Veel optredens en meer dan 100 kraampjes bij Braderie Langeraar

Foto: Wilko van der Hoorn

LANGERAAR - Zoals gewoonlijk wordt de zomerperiode in Langeraar afgesloten met de braderie. Deze traditie is ruim 40 jaar geleden gestart en inmiddels uitgegroeid tot de grootste braderie uit de regio.

Dit jaar hebben meer dan honderd standhouders zich aangemeld. Op zaterdag 14 september zullen zij hun waren en spullen tentoonstellen. Van werksokken tot damesmode, van sieraden tot steigerhouten meubelen en van Tupperware tot auto’s.

Optredens

Verder zullen ook verschillende Langeraarse verenigingen zich presenteren op de braderie. Op het hoofdpodium treden onder andere Creative Dance Creations, Popkoor happiness en Dance Centre I-movement op.

De klapper op het hoofdpodium is de MuziekBingo van Huub Hangop. hij komt speciaal vanuit Brabant om een bingo met muziek te organiseren.

De braderie duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. De festiviteiten gaan daarna echter nog door. Om 17.00 uur speelt de Tribute de Dijk-Scene en vanaf 18.00 uur draait DJ Menzoo. Hij sluit vervolgens samen met Joost mag het weten de dag af. 

Lees ook: Open Monumentendag in de gemeente Nieuwkoop, dit is er te doen