Finaledag 0172SPORT-Cup staat voor de deur, laatste test vóór bekerwedstrijden

GEMEENTE NIEUWKOOP - Deze week is de 0172SPORT-Cup van start gegaan. Voor de clubs uit de gemeente Nieuwkoop is het zo ongeveer de laatste test voordat de groepsfase van de KNVB Beker begint op 31 augustus.

Drie wedstrijden werden afgelopen dinsdag al afgewerkt; in Poule A won NSV'46 met 2-1 van Zevenhoven. Nicolaas Boys, de gastheer van de finaledag, ging op bezoek bij SV Nieuwkoop. Die wedstrijd eindigde in 2-0.

Sportief verloor dinsdagavond met 1-2 op bezoek bij Siveo'60. Gisteravond ging TAVV op bezoek bij Altior. Na 90 minuten liepen beide teams van het veld met een 2-2 gelijke stand op het scorebord.

Finaledag

De ontknoping van de 0172SPORT-Cup vindt morgen plaats. SV Nieuwkoop gaat dan proberen om de beker voor de derde keer op een rij te winnen.

Het speelschema ziet er als volgt uit:

10.30 – 11.15 uur: Nicolaas Boys – NSV’46 (poule A)
10.30 – 11.15 uur: Nieuwkoop – Zevenhoven (poule A)
11.20 – 12.05 uur: Altior – Siveo (poule B)
11.20 – 12.05 uur: TAVV – Sportief (poule B)
12.10 – 12.55 uur: Nicolaas Boys – Zevenhoven (poule A)
12.10 – 12.55 uur: Nieuwkoop – NSV’46 (poule A)
13.00 – 13.45 uur: TAVV – Siveo (poule B)
13.00 – 13.45 uur: Altior – Sportief (poule B)
14.30 – 15.00 uur: Finale (winnaar poule A – winnaar poule B)

Direct na de finale volgt de prijsuitreiking. Daarna is het tijd voor de afterparty. De muziek wordt verzorgd door DJ Menzoo.